Open Clubwedstrijden zijn een leuke manier om jezelf competitief  te meten aan anderen. Bij trainingen rij je al iedereen om de oren en zet je de snelste tijden neer , maar weet je ook te winnen wanneer je in een race tegen 9 anderen gaat strijden om de 1e positie? Dan zijn de Open Clubwedstrijden de manier om daar achter te komen!
Onze Open Clubwedstrijden zijn laagdrempelig om aan deel te nemen. Of je nu al ervaren bent of voor het eerst een race gaat rijden , voor iedereen is er een interessante klasse om aan deel te nemen.
Tevens is deelname aan deze wedstrijden ook mogelijk voor leden van andere verenigingen.

Nieuw in 2024

De rij richting van het ERCE-circuit is normaal Linksom. Om de spanning er in te houden zullen 2 wedstrijden rechtsom gereden worden.

Dit zijn in 2024: 
OC3: Zaterdag 18 Mei
OC7: Zondag 15 September

Om dit te kunnen oefenen zal tijdens de trainingsdagen tussen OC2 en OC3 en de trainingsdagen tussen OC6 en OC7 in overleg met andere rijders de rijrichting op het circuit andersom zijn. 

    • Tussen 28 april 2024 en 18 Mei
    • Tussen 4 augustus en 15 september

Inschrijven voor een Open Clubwedstrijd:

Om deel te nemen aan de wedstrijd is het nodig voor deelnemers om zich van te voren in te schrijven. Dit is mogelijk op de website van MyRcm waar een inschrijfformulier voor de betreffende wedstrijd te vinden is. Ongeveer 2 weken voor de wedstrijd zal op de hoofdpagina van erceracing.nl een artikel met een directe link naar het inschrijfformulier geplaatst worden. Het is echter ook mogelijk om zelf het inschrijfformulier te zoeken op de website van MyRcm: www.myrcm.ch/main. Ook is er een directe link naar het overzicht van door ERCE georganiseerde races: ERCE op myrcm.ch