ERCE

Alleen leden zijn bevoegd om RC auto's te verkopen via onze website. Ben je lid en heb je geen inloggegegevens? Stuur dan email naar Peter, hij zal op verzoek een account voor je aanmaken.

RC Auto verkopen

Na het inloggen verschijnt er een nieuw menu (Usermenu). Via dit menu kan je een artikel aanmaken waarin je alle informatie kwijt kan over de rc auto die je wilt verkopen. Je kan dit artikel zelf aanpassen en bent ook zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Is je rc auto verkocht? Verwijder of deactiveer het artikel zodat deze niet meer zichtbaar is op de site.

De redactie van deze website is ten alle tijde bevoegd om artikelen aan te passen of te verwijderen.

Tips

  1. Vraagprijs; Soms worden spullen aangeboden zonder vraagprijs, dit verhoogt de drempel om met een bod te komen of er wordt simpelweg gevraagd om een vraagprijs. Voorkom dit door er meteen een vraagprijs bij te zetten, tenzij je echt niet weet wat iets waard is, maar zet dit er dan bij.
  2. Duidelijke titels; Een duidelijk titel trekt aandacht, dus simpelweg "te koop" als titel is niet handig. Neem het Merk, en type op in de titel.

Tags

Vul bij de tag zowel het merk als het type van de auto in.

Foto's

Items zonder foto worden verwijderd. Gebruik foto's in landscape formaat (m.a.w. liggende foto's). Het formaat (lxb) van de foto wordt automatisch aangepast. Gebruik ook enkel zelfgemaakte foto's. Foto's van de fabrikant geven namelijk geen beeld van de staat van het artikel en dit is niet eerlijk richting potentiële kopers.


donderdag, 16 februari 2017 08:22

Xray T1 Evo2 Roller of compleet.

Geschreven door
Gezocht door Cees: Xray T1 Evo2 Roller of compleet. Reacties aub via cees@erceracing.nl
U bevindt zich hier: Home Te koop - 2e hands