Rally Cup

2e RC-Rallycup 2013/14

WinterrallyAls vanouds is er ook dit jaar weer een RC-Rallycup opgestart voor het winterseizoen. Deze Rallycup doet ook dit jaar weer de circuits van HFCC en ERCE aan, samen met nog een 3e onder voorbehoud. Op 8 december wordt de 2e race van het seizoen verreden bij ons in Eindhoven.

Deze Rallycup is echt even wat anders dan wat normaal op onze onroad-circuits verreden wordt. Hier wordt namelijk gereden met verhoogde (realistisch ogende) toerwagens in de Rally-klasse en offroad wagens in de Unlimited-klasse. Het circuit wordt bezaaid met obstakels zoals enkele schansen, en door het gebruikelijke herfst- en winterweer zal de grip aanzienlijk minder zijn dan op een clubwedstrijd.

Voor alle informatie , wedstrijdregels en nieuws-updates heeft de RC-Rallycup een eigen Facebook pagina. Houd deze goed in de gaten voor het laatste nieuws :

Link naar Facebook-site

 

Om mee te doen aan deze Rallycup hoef je net als bij onze Open Clubwedstrijd geen clublid te zijn. Ook de manier van inschrijven is hetzelfde via de site van MyRcm : (inschrijfkosten €7,50 pas te voldoen op wedstrijddag)

Link naar inschrijfformulier

Link naar inschrijflijst

 

En natuurlijk ook nog 2 impressiefilms van afgelopen winter :

Rally-klasse

Unlimited-klasse

U bevindt zich hier: Home RC Racing Rallycup 2e RC-Rallycup 2013/14