Jaarafsluiting 2015

BBQDe jaarafsluiting is weer een feit. Dit jaar met de uit het stof getrokken caravan race, daarnaast een combinatie met een behendigheid parcours.

Update : zeer veel foto's toegevoegd!

 

 

Rond een uur of 11 met een lekker weertje en 16 inschrijvingen gingen we van start met de caravanrace. Het was zo druk dat we twee heats in moesten delen.
Heat 1 werd ik de kwalificaties gedomineerd door Robert. Heat 2 werd volledig beheerst door Randall.

In de finale kwamen deze twee heren elkaar tegen. Hier kreeg Robert nog een concurrent bij in de vorm van Rob L. Ook in de finales was Randall overheersend en konden Rob L en Robert hier niet bij komen. Hoewel ze in de tweede heat alle drie in dezelfde ronde eindigden.
Hoewel de strijd tussen Rob L en Robert hard was, kwam Rob L als winnaar uit de bus en werd dus tweede.
Uitslag van de caravanrace:
1. Randall
2. Rob L
3. Robert.

De uitslag van de behendigheidswedstrijd is mij helaas verloren gegaan, echter de overall winnaar van deze dag is Robert geworden.
[red: De behendigheidswedstrijd is gewonnen door Edwin, 2e Rob en 3e Celine]

Na de prijsuitreiking van deze dag, gingen we verder met de uitreiking van de kampioenen. De mensen die het hele jaar probeerde de snelste te zijn en nu beloond zouden worden met een mooie beker.
Dit jaar waren dat vier categorien te weten de jeugdkampioenen, de mini kampioenen, de stockkampioenen en de F1 kampioenen. Zie ook de foto’s .

Na deze huldiging en het bedanken van de sponsoren en de vrijwilligers hebben we de dag afgesloten voor publiek en zijn met een selecte gezelschap leden aan de bbq begonnen. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we er nog een gezellige avond van gemaakt.

Ik hoop dat het snel maart is en dat we weer met het zomerseizoen kunnen beginnen, maar voor nu. Veel plezier met Mini Z rijden en winterrijden.