2e Open Club Wedstrijd 2013

owc2Het is alweer voorbij, de tweede open clubwedstrijd. We hadden goed weer, dus daardoor kon het plezier ons niet ontnomen worden. Drie klassen gingen van start, de mini klasse, de stock en de vrije klasse. Alle klassen waren voor ongeveer de helft gevuld, vijf tot zes deelnemers.

De vrije klasse werd gedomineerd door Erik van de Wardt. Deze jonge rijder was als eerste gekwalificeerd en er was geen voorbij komen aan bij hem in deze klasse.

In de stock waren 3 personen die om de eerste plaats aan het strijden waren, Guy, Jens en Peter. De eerste plaats was echter voorbehouden aan Guy die rustig en bedaard op de overwinning afging met een voorsprong van drie seconde en die in alle drie de finales niet meer in te halen was.

Als laatste nog de mini klasse. Ook hier 6 deelnemers. Hier leek Patrick de kwalificaties te domineren, maar in de derde finale zette Maurice een hele strakke tijd weg. Zodat de eerste startpositie voor Maurice was. Helaas voor Maurice kon hij deze positie niet handhaven en werd in de finale nipt voorbij gegaan door Randall.

Uitslagen:

Vrije klasse

  1. Erik van de Wardt
  2. Maurice van Gastel
  3. Patrick Hoevenaars

Stock

  1. Guy Ubaghs
  2. Peter de Wit
  3. Jens Waschk

Mini klasse

  1. Randall Haddocks
  2. Maurice van Gastel
  3. Patrick Hoevenaars

Uitgebreide uitslagen kunt u HIER vinden.